1900X300

Werkwijze Gezinscoaching:

Een intakegesprek vindt plaats met de ouders of met de ouder die het probleem ervaart. Samen proberen we inzicht te krijgen in het gedrag van je kind. Hieruit kiezen we in overleg welke aanpak of methode aansluit bij jou als ouder en de vraagt die speelt met betrekking tot je kind.

Ik werk in principe met de ouder die een probleem ervaart met het gedrag van haar of zijn kind, omdat het kind dikwijls het gedrag van deze ouder spiegelt.


Mogelijkheden na de intake:


Coachingsgesprek:
 
Een of enkele gesprekken; soms kan een verhelderend gesprek voldoende zijn.


Reversiemethode
:
 
Samen met de coach kijk je naar het kind in jou. Dit geeft op een liefdevolle wijze een duidelijk beeld van jouw gedrag waarop het kind reageert. Dat heeft als belangrijk voordeel dat het kind vanzelf mee verandert als jij naar dat stukje in jezelf kan kijken, waardoor heling mogelijk is. Klik op de link voor uitgebreide informatie.

 

Opvoedopstellingen: Door het neerleggen van vloertegels (die gezinsleden voorstellen) kijk je naar het gezinssysteem en de onderliggende verhoudingen. Hierdoor krijg je inzicht in de eventuele onbalans in jouw gezin, waarna herstel mogelijk wordt.

Tarieven

Intakegesprek : € 40
Gezinscoaching € 75 voor een sessie van 1½ à 2 uur
of naar draagkracht
tel. 06-14829047

Delia van TilburgGezins- en Kindercoaching